25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Trakya Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Merkezi(TÜKSAM), Trakya Üniversitesi Öğrenci Konseyi, AR-GE Bilişim, Institute Of Engineers and Everone Else(IEEE), Genetik ve Biyoteknoloji (TÜGEBİT), Internet Of Things (IOT), Plastik Sanatlar ve Müzik toplulukları işbirliğinde gerçekleştirilen panelde Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Seda Donat Bacıoğlu, kadına yönelik şiddetin psikolojik sonuçlarını değerlendirdi.

Trakya Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Merkezi(TÜKSAM), Trakya Üniversitesi Öğrenci Konseyi, AR-GE Bilişim, Institute Of Engineers and Everone Else(IEEE), Genetik ve Biyoteknoloji (TÜGEBİT), Internet Of Things (IOT), Plastik Sanatlar ve Müzik toplulukları işbirliğinde gerçekleştirilen panelde Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Seda Donat Bacıoğlu, kadına yönelik şiddetin psikolojik sonuçlarını değerlendirdi.

Bu içerik 25.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 121 kez okundu.