Stres Yönetimi Konferansı

Stres Yönetimi Konferansı Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası Konferans Salonunda, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Oya Onat KOCABIYIK, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bülent KARAŞİNİK, Psikolog Burcu KİREMİTÇİ, Öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Bülent KARAŞİNİK’in açılış konuşmasından sonra PDRM Merkez müdürü Dr. Öğretim Üyesi Oya ONAT KOCABIYIK öğrencileri merkez hakkında bilgilendirmiştir. Daha sonra PDRM merkez psikoloğu Burcu KİREMİTÇİ tarafından stres, stres kaynakları, stres belirtileri ve stres yönetimi hakkındaki konferans verilmiştir.

Bu içerik 27.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 801 kez okundu.